15. maj 2018 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 

 

MESSE-TILBUD

Planlægger I
at udstille på
SCANPACK
i Göteborg
23.-26. oktober?
Eller på
FOODTECH
i Herning
13.-15. november?

Så planlæg også
at få fortalt
- igen og igen -
hvor jeres kunder
kan finde jer!

Rekvirér vores
SPECIALTILBUD
på efterårets
messeannoncering:

 

 

Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Markedsanalyser, rapporter etc.:

   

Fremtiden for frisk frugt og grøntsager i online detailhandel

14.05.18: Fremtidens vækst i dagligvarehandelen vil komme i mange forklædninger, nogle af dem via forskellige internetbaserede modeller direkte til forbrugeren, nogle i fysiske butikker, som søger at diversificere. Men hvilken vej vil sikre mest vækst for branchen for friske frugt og grøntsager?

Læs mere

 
Fra tema Råvarer

Kødfri aftensmad mindst én gang om ugen

15.05.18: Flere og flere danskere vælger indimellem kødet fra. Det får 55 procent af danskerne til at lave aftensmad uden kød en eller flere gange om ugen. Det viser en ny undersøgelse fra udviklings- og inspirationskøkkenet Karolines Køkken, der er ejet af Arla Foods. Tendensen er kommet for at blive, konkluderer man.

Læs mere

D-vitaminberiget champignon i svenske butikker

15.05.18: I over to år har det svenske Linköpingbaserede firma Östgötasvamp arbejdet på et system til berigelse med D-vitamin. Inspirationen kommer direkte fra naturen, og virksomheden har brugt UV-lamper, der svarer til solens stråler, til at berige svampene med vitaminet. Nu lanceres de D-vitaminberigede champignoner i ICA-butikker rundt om i Sverige, ikke mindst med sigte på de to ud af tre svenskere, der indtager mindre D-vitamin end Livsmedelsverket anbefaler.

Læs mere

Vil have eksotiske insekter til Danmark

14.05.18: Det er ikke længere nok med larver og fårekyllinger, som man i dag kan finde i butikker som Irma og Magasin’s Mad og Vin. Hvis det står til kvinderne bag startup-virksomheden Wholi skal danskerne nu også til at spise store stegte silkeorme og skorpioner på pinde.

Læs mere

Flertallet køber økologi hver uge

07.05.18: Salget af økologi i Danmark har nået en vigtig milepæl. Nye tal viser, at det nu er over halvdelen af danskerne, der køber økologi hver uge. I dag bliver der solgt mere øko-havregryn end ikke-økologisk havregryn, og en række andre varer nærmer sig samme niveau. Økologisk kød derimod halter efter.

Læs mere

Vil forvandle fiskeskind fra dyrefoder til sunde snacks til mennesker

01.05.18: Fiskeskind er i dag et biprodukt fra fiskeindustrien. Et nyt projekt skal reducere spild ved at omdanne fiskeskind til højværdiingredienser som fiskegelatine, ingredienser i hudplejeprodukter og sunde snacks som fiskechips. Projektet samler en lang række industripartnere samt Teknologisk Institut og Danmarks Tekniske Universitet (DTU) som videnspartnere.

Læs mere

Fra tema Ingredienser
Fra tema Procesudstyr
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg